Zitmeubelen met eigen signature

Trendsettend en trendvolgend ontwikkelt en produceert Gorissen furniture in eigen huis en met een eigen signature een brede collectie ‘zitmeubelen a la carte'.

In samenspraak met afnemers en gebruikers voeren wij de regie over de ontwerpen, waarbij in het verdere productieproces geen enkele concessie aan kwaliteit, service en nazorg wordt gedaan. Ieder zitmeubel zien wij als een kunstwerk op zich, dat met een eigen, unieke signature hier in Gronsveld wordt ‘geboren'. Een zitmeubel van goede huize om een leven lang mee te gaan.'

John Gorissen,
Oprichter Gorissen furniture

Slideshow Collectie Gorissen Furniture Gronsveld
Disclaimer

Disclaimer

De pagina's van deze site worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de teksten en afbeeldingen op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Als u zekerheid wilt hebben over de inhoud van de website, neemt u dan contact op met de op de site aangegeven contactpersoon.

Privacy

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Gorissen Furniture verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Gegevens die per mail gestuurd worden naar Gorissen Furniture en Finwize worden alleen gebruikt voor het verdere contact tussen Gorissen Furniture en de bezoeker. De gegevens worden nooit zonder toestemming van de bezoeker verstrekt aan derden.

Copyright © Gorissen Furniture 2024 - Disclaimer Site by Finwize - FinCMS