Zitmeubelen met eigen signature

Trendsettend en trendvolgend ontwikkelt en produceert Gorissen furniture in eigen huis en met een eigen signature een brede collectie ‘zitmeubelen a la carte'.

In samenspraak met afnemers en gebruikers voeren wij de regie over de ontwerpen, waarbij in het verdere productieproces geen enkele concessie aan kwaliteit, service en nazorg wordt gedaan. Ieder zitmeubel zien wij als een kunstwerk op zich, dat met een eigen, unieke signature hier in Gronsveld wordt ‘geboren'. Een zitmeubel van goede huize om een leven lang mee te gaan.'

John Gorissen,
Oprichter Gorissen furniture

Slideshow Collectie Gorissen Furniture Gronsveld
Bedrijfsprofiel

Van goede huize

Met grote voorliefde voor het vak begon John Gorissen begin jaren tachtig vanuit zijn privéwoning met het herstofferen en ontwerpen van zitmeubelen. Vanaf het eerste moment heeft daarbij kwaliteit van materialen, productie en nazorg op eenzame hoogte gestaan. Met deze filosofie groeide zijn onderneming uit tot een kleinschalige zitmeubelenfabrikant van internationale allure.

Begin jaren negentig betrekt Gorissen furniture het huidige bedrijfspand op steenworpafstand van de ‘Route Soleil’ ter hoogte van Gronsveld. Ontwerpen en produceren van zitmeubelen met een eigen herkenbare signature is dan inmiddels het handelskenmerk geworden. Naam en faam die niet alleen tot Nederland reikt, maar ook bekendheid geniet in België, Duitsland en Zwitserland.

Klassieke en modern-klassieke zitmeubelen die zich door een tijdloos ontwerp onderscheiden in kwaliteit en gevoel voor meubel en gebruiker. Zitmeubelen die volledig volgens de wensen en eisen van de gebruiker worden gemaakt, met het ouderwetse respect voor vakwerk en vakmanschap.

Copyright © Gorissen Furniture 2024 - Disclaimer Site by Finwize - FinCMS